AcasăŞtiri20186 Martie: Olimpiada de religie catolică - faza judeţeană

Episcopia Greco-Catolică Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 4
410210 - Oradea
România

Telefon:

+40.259.436.492 +40.359.410.844 +40.359.410.845

Fax:

+40.259.430.509

Email:

Utilizatorii care au cont de email pe acest site, se pot autentifica folosind:

Ştiri

Olimpiada de religie catolică - faza judeţeană

Olimpiada de religie catolică - faza judeţeană

În 3 martie, anul curent, la Liceul romano-catolic Szent László s-a desfăşurat Olimpiada de Religie Catolică, faza judeţeană. Au fost prezenţi aproximativ 100 de elevi, aparţinând ambelor confesiuni catolice, din diverse locaţii printre care se numără Sâniob, Şinteu, Zalău şi Oradea. Ziua a început cu un moment de rugăciune, la care a fost prezent şi Preasfinţia Sa Böcskey László, după care elevii au fost invitaţi să intre în săli.
Confesiunea greco-catolică a fost reprezentată de elevi de gimnaziu şi liceu, de la Liceul Greco-Catolic ”Iuliu Maniu” şi Colegiul Naţional ”Iosif Vulcan”. De la Liceul Greco-Catolic, din clasa a VIII-a, au fost elevii Coniaric Miriam, Petruţ David şi Negrita Rebeca - pregătiţi de pr. Prof. Duma Ovidiu. Din clasele de liceu au fost prezenţi Dragoş Tomescu, din clasa a IX-a A şi Chivari Dominic din clasa a XII-a A, pregătiţi de pr. Dr. Prof. Podar Adrian iar din clasa a X-a A a participat Hegyes Marc, pregătit de prof. Traian Ostahie. De la Colegiul Naţional ”Iosif Vulcan”, din clasa a VII-a, a participat Domuţa Monica, elevă pregătită de prof. Timoş Bogdănel.
Pentru următoarea fază - cea naţională, organizată în acest an la Bucureşti - s-au calificat Rebeca Negrita, Dragoş Tomescu, Hegyes Marc şi Chivari Dominic. Dorim să le mulţumim organizatorilor pentru consistentul efort depus şi exemplara găzduire şi nu în ultimul rând elevilor, care s-au pregătit pentru a accede în această fază de concurs. Îi felicităm totodată pe cei care s-au dovedit a fi merituoşi spre a accede la faza superioară, amintindu-le că studiul este singura cale prin care pot să reprezinte cu cinste instituţia de învăţământ unde aceştia învaţă.
Profesor Ostahie Traian

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.

Împreună salvăm Palatul Episcopal

Împreună salvăm Palatul Episcopal

Caută ştire:

Anul: 2018 » Eveniment: Manifestări dedicate Centenarului la Vintere » Titlu: 27148.jpg

Anul: 2018
Eveniment: Manifestări dedicate Centenarului la Vintere
Titlu: 27148.jpg