AcasăŞtiri20185 Ianuarie: „Clerus App” – aplicaţie pentru predici de la Congregaţia pentru Cler Aplicaţie pentru predici

Episcopia Greco-Catolică Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 4
410210 - Oradea
România

Telefon:

+40.259.436.492 +40.359.410.844 +40.359.410.845

Fax:

+40.259.430.509

Email:

Utilizatorii care au cont de email pe acest site, se pot autentifica folosind:

Ştiri

„Clerus App” – aplicaţie pentru predici de la Congregaţia pentru Cler Aplicaţie pentru predici

„Clerus App” – aplicaţie pentru predici de la Congregaţia pentru Cler Aplicaţie pentru predici

Congregaţia pentru Cler, în colaborare cu Secretariatul pentru Comunicaţii, a lansat o aplicaţie pentru mobile dedicată predicilor. Numele ei este „Clerus App” şi poate fi descărcată gratuit din Google Play, unde a fost publicată încă din 19 decembrie anul trecut, pentru telefoanele cu Android. A doua zi a apărut şi în magazinul App Store, pentru cei ce folosesc iOS.
Aplicaţia este dedicată în primul rând preoţilor, şi în general celor care doresc să aibă un comentariu pe marginea cuvântului lui Dumnezeu. Concret vor fi oferite săptămânal, în general joia, sugestii celor care doresc să aprofundeze şi să mediteze asupra lecturilor de la Liturghia duminicală. Autorul textelor incluse în aplicaţie este pr. Marko Ivan Rupnik (n. 28 noiembrie 1954), artist, teolog şi iezuit. Este cunoscut pentru multe mozaicuri precum cele din capela „Redemptoris Mater” din Vatican, dar şi pentru cărţi, unele traduse în română la Editura Galaxia Gutenberg.
Aplicaţia oferă câteva facilităţi tehnice precum dimensionarea caracterelor folosite la afişare, luminozitatea, fundalurile… Se pot adăuga note, iar ajutorul pentru predici poate fi descărcat şi off-line. Nu lipseşte dimensiunea socială, cu posibilitatea partajării textelor pe diverse reţele. Pe moment aplicaţia e doar în italiană, dar se doreşte adăugarea şi a altor limbi.

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.

Împreună salvăm Palatul Episcopal

Împreună salvăm Palatul Episcopal

Caută ştire:

Anul: 2018 » Eveniment: Cursuri de formare pentru preoţi şi soţiile lor » Titlu: 27121.jpg

Anul: 2018
Eveniment: Cursuri de formare pentru preoţi şi soţiile lor
Titlu: 27121.jpg