AcasăŞtiri201127 Ianuarie: Târg gastronomic la Liceul Teologic Greco-Catolic

Episcopia Greco-Catolică Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 4
410210 - Oradea
România

Telefon:

+40.259.436.492 +40.359.410.844 +40.359.410.845

Fax:

+40.259.430.509

Email:

Utilizatorii care au cont de email pe acest site, se pot autentifica folosind:

Ştiri

Târg gastronomic la Liceul Teologic Greco-Catolic

Târg gastronomic la Liceul Teologic Greco-Catolic

Sala Festivă a Liceului Teologic Greco-Catolic din Oradea, a fost astăzi, 27 ianuarie 2011, gazda unui târg gastronomic cu vânzare. Ajuns la a VII-a ediţie, evenimentul, denumit „Istorie şi tradiţie la români” a fost organizat de Consiliul Elevilor, al cărui preşedinte este Patricia Bruchental din clasa XI-a, sub supravegherea vicepreşedintelui din clasa a X-a, Daniel Cord, şi sub îndrumarea profesorului coordonator, Monica Blaga, a directorului, prof. Andrei Cristea şi a directorului adjunct, prof. Rodica Mureşan.
Evenimentul se organizează de două ori pe an: prima dată pe 24 ianuarie, când sunt prezentate produse tradiţionale româneşti, şi pe 9 mai, de Ziua Europei, când elevii pregătesc produse specifice ţărilor din Uniunea Europeană.
Au participat elevii din clasele V-XII, standurile fiind organizate pe clase, în colaborare cu diriginţii şi părinţii. Produsele, pregătite de către elevi şi părinţi, au costat fiecare „1 leu”, cumpărători fiind tot elevii, dar şi profesorii liceului.
La târg s-a proiectat şi un material pregătit de profesorul de istorie Mihaela Olău, denumit „Unirea Principatelor”, şi s-au difuzat cântece patriotice şi populare, alese de prof. Şerban Bene.
Banii strânşi în urma vânzărilor (1300 lei) au fost adunaţi de elevi şi depuşi în casa de bani a liceului. O parte din ei vor fi folosiţi pentru dotarea claselor cu difuzoare, la cererea elevilor, iar restul vor fi donaţi în scopuri caritabile.
Biroul de presă

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Caută ştire:

Anul: 2018 » Eveniment: Drumul istoricului Simion Bărnuţiu, spre casa surorii din Bădăcin, refăcut de un grup de credincioşi » Titlu: 26477.jpg

Anul: 2018
Eveniment: Drumul istoricului Simion Bărnuţiu, spre casa surorii din Bădăcin, refăcut de un grup de credincioşi
Titlu: 26477.jpg