AcasăŞtiri201012 Decembrie: „Seară de Colinde şi Datini de Crăciun” la Şimleu Silvaniei

Episcopia Greco-Catolică Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 4
410210 - Oradea
România

Telefon:

+40.259.436.492 +40.359.410.844 +40.359.410.845

Fax:

+40.259.430.509

Email:

Utilizatorii care au cont de email pe acest site, se pot autentifica folosind:

Ştiri

„Seară de Colinde şi Datini de Crăciun” la Şimleu Silvaniei

„Seară de Colinde şi Datini de Crăciun” la Şimleu Silvaniei

Biserica Greco-Catolică „Sfânta Treime” din Şimleu Silvaniei a fost duminică, 12 decembrie, gazda celei de a II-a ediţii a Concertului „Seară de Colinde şi Datini de Crăciun”.
Au participat: Corul „Te Laudamus” al Bisericii Greco-Catolice din Şimleu Silvaniei, dirijor Ing. Ioan Chioran; Grupul Vocal „Mugurelul” din Şimleu Silvaniei, condus de prof. Gavril şi Cornelia Neaga; „Viflaimul” de la Plopiş; Corul „l’Annunciazione” din Oradea, dirijor Radu Mureşan; Ansamblul „Barcăul” al Clubului Copiilor din Şimleu Silvaniei, condus de prof. Gavril şi Cornelia Neaga; Corul „Schola Cantorum” al Facultăţii de Teologie Greco-Catolică din Oradea, dirijor Radu Mureşan; Corul Bisericii Greco-Catolice „Sfânta Familie” din Zalău, dirijor prof. Grigore Grigoruţ.
Evenimentul a fost organizat de Biserica Greco-Catolică „Sfânta Treime” din Şimleu Silvaniei, în colaborare cu Ansamblul „Barcăul” al Clubului Copiilor din localitatea mai sus menţionată. La final, părintele Nicolae Bodea, preotul paroh al locaşului de cult, a mulţumit coralelor şi credincioşilor pentru reuşita evenimentului, dorindu-le ca mult-iubita Sărbătoare a Crăciunului să le aducă multă bucurie şi sănătate în noul an care bate la uşă.
Biroul de presă

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Caută ştire:

Anul: 2018 » Eveniment: Monumentala lucrare 'Te Deum', de Bruckner, interpretată la Oradea în Festivalul European Music Open » Titlu: 26350.jpg

Anul: 2018
Eveniment: Monumentala lucrare 'Te Deum', de Bruckner, interpretată la Oradea în Festivalul European Music Open
Titlu: 26350.jpg