AcasăŞtiri201014 Decembrie: „O speranţă într-o viaţă amară” - spectacol de caritate organizat de Asociaţia Fondacio - Creştini pentru lume

Episcopia Greco-Catolică Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 4
410210 - Oradea
România

Telefon:

+40.259.436.492 +40.359.410.844 +40.359.410.845

Fax:

+40.259.430.509

Email:

Utilizatorii care au cont de email pe acest site, se pot autentifica folosind:

Ştiri

„O speranţă într-o viaţă amară” - spectacol de caritate organizat de Asociaţia Fondacio - Creştini pentru lume

„O speranţă într-o viaţă amară” - spectacol de caritate organizat de Asociaţia Fondacio - Creştini pentru lume

În data de 14 decembrie 2010, în sala festivă a Liceului Teologic Greco-Catolic a avut loc un spectacol de caritate organizat de Asociaţia Fondacio - Creştini pentru lume, având tema „O speranţă într-o viaţă amară”.
Scopul acestui spectacol a fost de a strânge fonduri pentru oamenii nevoiaşi de la groapa de gunoi a oraşului Oradea, iar pentru aceasta, în timpul spectacolului, cât şi la sfârşit, s-au făcut donaţii. A susţinut acest eveniment caritativ prin binecuvântarea sa, fiind alături de noi, P.S. Virgil Bercea, episcop de Oradea. Mulţumim elevilor, studenţilor, membrilor asociaţiilor şi tuturor celor prezenţi pentru dăruirea de care s-a dat dovadă pentru cei nevoiaşi.
În program au fost incluse momente teatrale, două piese de teatru scrise de studentele din căminul „Sfanta Familie”, Mateş Monica şi Popa Monica, având ca temă „Naşterea lui Isus - Împăratul iudeilor” şi „Comunicarea cu Dumnezeu”. Invitaţii speciali au fost Carla Marin şi Ovidiu Lazăr, care ne-au încântat cu câteva colinde de Crăciun. Trei perechi de tineri studenţi au pregătit un dans, iar gimnasta Delia Neag a efectuat un exerciţiu graţios la sol. Corul l'Anunnciazione, condus de către maestrul Radu Mureşan ne-a încântat cu mai multe colinde, iar în final s-a intonat împreună cu toată sala „O ce veste minunată” . Într-adevăr, este o veste minunată, pentru că mai mulţi oameni nevoiaşi vor beneficia de hrană din această activitate. Atât la începutul cât şi la sfârşitul spectacolului s-au cumpărat felicitări confecţionate manual de studentele din cămin.
Suma totală adunată din donaţii şi vânzarea felicitărilor a fost de 1500 RON. Sperăm ca această acţiune a tinerilor creştini să fie binevenită şi, astfel, să le aducem o licărire de speranţă şi bucurie în sufletele acelor oameni care au nevoie. Le mulţumim tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect.
Vă urăm Sărbători Fericite şi fie ca Naşterea pruncului Isus să vă aducă fericire în case. Lăudat să fie Isus!
Monica Popa

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Caută ştire:

Anul: 2018 » Eveniment: Vizită la „Casa Sfântul Iosif” de la Odorheiul Secuiesc » Titlu: 26287.jpg

Anul: 2018
Eveniment: Vizită la „Casa Sfântul Iosif” de la Odorheiul Secuiesc
Titlu: 26287.jpg