AcasăŞtiri20106 Decembrie: Sărbătoarea Parohiei Greco-Catolice „Sfântul Nicolae” din Calahorra

Episcopia Greco-Catolică Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 4
410210 - Oradea
România

Telefon:

+40.259.436.492 +40.359.410.844 +40.359.410.845

Fax:

+40.259.430.509

Email:

Utilizatorii care au cont de email pe acest site, se pot autentifica folosind:

Ştiri

Sărbătoarea Parohiei Greco-Catolice „Sfântul Nicolae” din Calahorra

Sărbătoarea Parohiei Greco-Catolice „Sfântul Nicolae” din Calahorra

În data de 6 decembrie 2010 Parohia Greco-Catolică „Sfântul Nicolae” din Calahorra (La Rioja), Spania, şi-a sărbătorit patronul, pe Sfântul Nicolae din Mira Liciei.
Sfânta Liturghie a fost pontificată de P.S. Juan José Omella Omella, episcopul eparhiei de Calahorra y La Calzada-Logroño, alături de vicarul judecătoresc Julian Blázquez, opt preoţi din aceeaşi eparhie, precum şi de parohul românilor, pr. Claudiu Sferle.
La sărbătoare au participat autorităţi locale, printre care primarul Calahorrei, consilieri şi autorităţi guvernamentale, precum şi numeroşi credincioşi spanioli, alături de cei români.
Evenimentul a fost unul special, deoarece după Sfânta Liturghie a avut loc un concert de colinzi susţinut de copiii parohiei, cărora Moş Nicolae le-a trimis cadouri prin intermediul Preasfinţiei Sale Juan José, apoi s-a sfinţit clopotul din curtea bisericii, după care toţi cei prezenţi au luat parte la o agapă frăţească pregătită de credincioşii parohiei, întreţinuţi fiind cu un concert de colinzi susţinut de cântăreaţa de muzică populară Ana Pardos.
Preasfinţia Sa Juan José, în cuvântul său de învăţătură, a transmis credincioşilor români salutul Preasfinţiei Sale Virgil Bercea, cu care s-a întâlnit în Polonia.
Pr. Claudiu Sferle

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Caută ştire:

Anul: 2018 » Eveniment: Comunicatul final al celei de-a XXI-a Întâlnire a Episcopilor Orientali din Europa » Titlu: 26285.jpg

Anul: 2018
Eveniment: Comunicatul final al celei de-a XXI-a Întâlnire a Episcopilor Orientali din Europa
Titlu: 26285.jpg