AcasăŞtiri20103 Decembrie: Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi la Liceul Don Orione

Episcopia Greco-Catolică Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 4
410210 - Oradea
România

Telefon:

+40.259.436.492 +40.359.410.844 +40.359.410.845

Fax:

+40.259.430.509

Email:

Utilizatorii care au cont de email pe acest site, se pot autentifica folosind:

Ştiri

Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi la Liceul Don Orione

Pe 3 decembrie 2010, de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, în sala de sport a Liceului „Don Orione” din Oradea s-a desfăşurat concursul sportiv Evantai.
Competiţia, desfăşurată sub sloganul „Nu trece indiferent pe lângă mine” o temă puţin diferită de ceilalţi ani, ea fiind dedicată demnităţii şi dreptăţii pentru toţi.
Scopul evenimentului a fost acela de sensibilizare a opiniei publice faţă de problemele şi nevoile persoanelor cu dizabilităţi. Timp de patru ore au avut loc concursuri de aruncat mingea la coş, de scaune cu rotile, sah, tenis de masă şi multe altele. Participanţii au fost ajutaţi de voluntari ai liceului şi studenţi ai Facultăţii de Educaţie Fizică din Oradea. La eveniment au participat membrii asociaţiei S.O.S. Autism, ai Asociaţiei Deficienţilor Locomotori, Asociaţiei Down Oradea România, Asociaţiei Handicapaţilor Psihic şi ai Asociaţiei Surzilor. La final, fiecare participant a primit o diplomă şi fiecare asociaţie câte o cupă.
Invitaţii speciali ai competiţiei sportive au fost: echipa de dansuri de la Şcoala de Arte „Francisc Hubic” şi clubul de arte marţiale Golden Dragon din Oradea.
Evenimentul a fost organizat de Societatea Umbrela a Persoanelor cu Handicap Asociate Regional, Universitatea Oradea şi Liceul Don Orione prin aportul neobosit al domnului director, Martin Miheller şi a profesorului de sport, Stoica Alexandru.
Biroul de presă

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Caută ştire:

Anul: 2018 » Eveniment: Ziua Transmisioniştilor Militari » Titlu: 26536.jpg

Anul: 2018
Eveniment: Ziua Transmisioniştilor Militari
Titlu: 26536.jpg