AcasăŞtiri201627 Martie: Vizită Pastorală în Parohia Valcău de Jos

Episcopia Greco-Catolică Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 4
410210 - Oradea
România

Telefon:

+40.259.436.492 +40.359.410.844 +40.359.410.845

Fax:

+40.259.430.509

Email:

Utilizatorii care au cont de email pe acest site, se pot autentifica folosind:

Ştiri

Vizită Pastorală în Parohia Valcău de Jos

Vizită Pastorală în Parohia Valcău de Jos

Duminica a doua din Postul Mare o fost un prilej de mare bucurie pentru comunitatea greco-catolica din Valcău de Jos, păstorită de părintele George-Nicolae Chiş, dar şi pentru credincioşii care însoţiţi de păstorii lor au venit din Parohiile Protopopiatului Şimleu Silvaniei. La acest eveniment care a marcat 10 ani de la sfinţirea Bisericii şi totodată şi hramul Parohiei „Bunavestire”, a fost prezent şi Preasfinţia Sa Virgil Bercea, părintele protopop al Silvaniei, Nicolae Bodea, părintele protopop de Oradea, Buboi Gavril care este şi fiu al satului.
Sfânta Liturghie a început la orele 10.30 iar răspunsurile au fost date de un grup de femei din Parohia Plopiş. În cuvântul de învăţătura, Preasfinţitul Virgil a vorbit despre importanţa Sacramentului Spovedaniei în acest timp de post pe care îl petrecem, subliniind cât este de important şi de necesar să ne apropiem de momentul pascal cu sufletul curat.
La finalul Sfintei Liturghii părintele George a mulţumit tuturor celor prezenţi pentru participare, fiind cu toţii invitaţi la agapa frăţească pregătită de comunitatea din Valcău.
Preasfinţia Sa Virgil vizitat mai apoi Biserica din Valcău de Sus aflată în construcţie, unde s-a rugat ca Maica Sfântă să îi ajute pe credincioşi să ducă la bun sfârşit această lucrare, mai apoi poposind câteva momente la casa unde locuieşte preotul paroh unde Preasfinţia Sa l-a încurajat pe părintele George în misiunea pastorală pe care o are.
Biroul de presă al Episcopiei de Oradea

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.

Împreună salvăm Palatul Episcopal

Împreună salvăm Palatul Episcopal

Caută ştire:

Anul: 2018 » Eveniment: Întâlnirea familiilor din Protopopiatul Greco-Catolic Şimleu Şilvaniei » Titlu: 27313.jpg

Anul: 2018
Eveniment: Întâlnirea familiilor din Protopopiatul Greco-Catolic Şimleu Şilvaniei
Titlu: 27313.jpg