AcasăŞtiri200818 Decembrie: Unitate în diversitate

Episcopia Greco-Catolică Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 4
410210 - Oradea
România

Telefon:

+40.259.436.492 +40.359.410.844 +40.359.410.845

Fax:

+40.259.430.509

Email:

Utilizatorii care au cont de email pe acest site, se pot autentifica folosind:

Ştiri

Unitate în diversitate

Unitate în diversitate

Pornind de la motto-ul „Cristos să se nască în ieslea sufletelor voastre”, Parohia Greco-Catolică „Sfântul Gheorghe” din Oradea a organizat, joi 18 decembrie, o Seară a Colindelor.
Aflat la a patra ediţie, evenimentul a reunit grupuri de tineri de diferite confesiuni din municipiu. Astfel, Grupul de copii „Dominic Savio”, coordonat de preotul Augustin Budău şi sora Felicia Unguru de la Biserica Maica Domnului din Rogerius, alături de tinerii de la Biserica Penticostală Betania, conduşi de Tiberiu Bulzan, de cei din grupul „Alegria” al Bisericii Maica Domnului, dirijaţi de Cristinel Bălan şi corul tinerilor ortodocşi de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, condus de profesoara Mariana Man, au oferit publicului colinde.
„Intenţia acestui eveniment nu este aceea de a oferi un spectacol de colinde ci de a ajuta tinerii, din diferite confesiuni, separaţi de multe ori de barierele trasate de oamenii mari, să înţeleagă că nu există diferenţe esenţiale în aşteptarea Pruncului Isus şi că fiecare dintre noi, indiferent de confesiunea din care face parte trebuie să-l lase pe Cristos să se nască în sufletele noastre”, a spus părintele Sorin Crăciun, gazda evenimentului. (…)
La finalul serii, vestitorii naşterii Mântuitorului au antrenat asistenţa şi-au colindat împreună, colindul „Ce vedere minunată”.Tinerii au fost răsplătiţi pentru colindul lor cu un cozonac şi au servit, în curtea bisericii, o ciocolată caldă.
Crina Dobocan (www.bihon.ro)

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.

Împreună salvăm Palatul Episcopal

Împreună salvăm Palatul Episcopal

Caută ştire:

Anul: 2018 » Eveniment: 190 DE ANI DE EXCELENŢĂ ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL BEIUŞEAN » Titlu: 27298.jpg

Anul: 2018
Eveniment: 190 DE ANI DE EXCELENŢĂ ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL BEIUŞEAN
Titlu: 27298.jpg