AcasăŞtiri20108 Martie: Pentru tine, cu dragoste, un cântec şi o floare

Episcopia Greco-Catolică Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 4
410210 - Oradea
România

Telefon:

+40.259.436.492 +40.359.410.844 +40.359.410.845

Fax:

+40.259.430.509

Email:

Utilizatorii care au cont de email pe acest site, se pot autentifica folosind:

Ştiri

Pentru tine, cu dragoste, un cântec şi o floare

Pentru tine, cu dragoste, un cântec şi o floare

În ajunul zilei de 8 martie 2010, duminică seara, am participat la un eveniment organizat de Uniunea Femeilor din Bihor în colaborare cu Consiliul Judeţean Bihor. Spectacolul organizat s-a intitulat „Pentru tine, cu dragoste, un cântec şi o floare”.
Sala de spectacole a Filarmonicii de Stat a fost chiar potrivită pentru acest tip de eveniment, iar publicul cald şi emoţionat, am spune din punctul nostru de vedere.
Momentele artistice au fost variate şi reuşite: solişti de muzică cultă, uşoară şi populară, prezentare de rochii pentru mirese, demonstraţii ale unor tehnici de autoapărare. Noi, corul de cameră Fiat Lux, am fost cei care am deschis spectacolul, reuşind, fără modestie, să creăm atmosfera potrivită evenimentului. Am interpretat piesele: „Sara pe deal” - Vasile Popovici, „Mă luai, luai” - Tudor Jarda, „Sârba pe loc” - Gheorghe Danga. Momentul nostru a continuat cu două piese pentru solişti: „Te duci şi tu” - Vespasian Vasilescu, interpretată de Denisa Moşincat şi Ovidiu Lazăr şi „Mama” - Andreea Bixio, interpretată de Denisa Moşincat. Piesele, au fost acompaniate de pian, şi au reuşit să culeagă lacrimi din rândurile doamnelor din sală. La finalul spectacolului s-au acordat diplome pentru merite deosebite unor persoane, pentru implicare în viaţa comunităţii. Printre aceste persoane s-a aflat şi dirijorul nostru, Antonia Nica.
Ne bucurăm când aducem zâmbete şi încântare celor de lângă noi! O viaţă fericită să aveţi, doamnelor!
www.corulfiatlux.ro
Corul de cameră FIAT LUX

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.

Împreună salvăm Palatul Episcopal

Împreună salvăm Palatul Episcopal

Caută ştire:

Anul: 2018 » Eveniment: Sfinţirea troiţei din Parohia Cizer » Titlu: 27248.jpg

Anul: 2018
Eveniment: Sfinţirea troiţei din Parohia Cizer
Titlu: 27248.jpg