AcasăŞtiri200925 Decembrie: Corul Fiat Lux în vizită la Budapesta

Episcopia Greco-Catolică Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 4
410210 - Oradea
România

Telefon:

+40.259.436.492 +40.359.410.844 +40.359.410.845

Fax:

+40.259.430.509

Email:

Utilizatorii care au cont de email pe acest site, se pot autentifica folosind:

Ştiri

Corul Fiat Lux în vizită la Budapesta

Corul Fiat Lux în vizită la Budapesta

Apropiindu-ne de minunata sărbătoare a Naşterii Domnului nostru Isus Cristos, am acceptat cu bucurie invitaţia episcopului greco-catolic emerit de Hajdudorog, PS Keresztes Szilard, care acum locuieşte la Budapesta, de a încânta prin cântul nostru, enoriaşii bisericii greco-catolice din localitate.
Primitoarea capitală a Ungariei ne-a fost gazdă timp de o zi. Dat fiind timpul redus pe care l-am avut, nu am putut vizita toate atracţiile turistice ale oraşului. Dar, totuşi am reuşit ca, timp de câteva ore, să ne îndrumăm paşii prin străzile moderne ale capitalei. Principalul obiectiv pe care l-am vizitat a fost Citadela. Treptele săpate în stâncă, acoperite de zăpadă au făcut din o simplă plimbare o mică aventură.
După o scurtă plimbare prin Budapesta, ne-am adunat glasul şi buna dispoziţie pentru a aduce oamenilor din biserică bucuria Crăciunului. Chiar dacă limbajul folosit în colindele noastre nu era perceput în adevăratul sens, cu siguranţă mesajul colindelor a fost receptat cu succes.
Căldura şi iubirea cu care am fost primiţi ne-au dat de înţeles că nu contează limbajul folosit ci modul în care trăieşti si transmiţi ceea ce cânţi.
În concluzie, suntem convinşi că bucuria şi magia Crăciunului a fost receptată aşa cum se cuvine. Am învăţat într-o singură zi, că oamenii se înţeleg nu doar prin limba vorbită ci şi prin sentimentele şi emoţia transmisă.
Mai multe informaţii pe site-ul nostru: www.corulfiatlux.ro
Denisa Moşincat

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Caută ştire:

Anul: 2018 » Eveniment: Grest Italia » Titlu: 26528.jpg

Anul: 2018
Eveniment: Grest Italia
Titlu: 26528.jpg