AcasăŞtiri200911 Decembrie: Caritas Eparhial şi-a premiat voluntarii

Episcopia Greco-Catolică Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 4
410210 - Oradea
România

Telefon:

+40.259.436.492 +40.359.410.844 +40.359.410.845

Fax:

+40.259.430.509

Email:

Utilizatorii care au cont de email pe acest site, se pot autentifica folosind:

Ştiri

Caritas Eparhial şi-a premiat voluntarii

Caritas Eparhial şi-a premiat voluntarii

În Sala Festivă a Liceului Teologic Greco-Catolic din Oradea, s-a desfăşurat, la 11 decembrie, cea de-a patra ediţie a manifestării intitulate „Ziua Internaţională a Voluntarilor”, prilej cu care au fost premiaţi voluntarii Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea pentru activitatea desfăşurată în anul 2009.
Evenimentul, organizat de Asociaţia Caritas Eparhial Oradea, a reunit vineri seara peste 100 de invitaţi, printre care voluntari, elevi ai liceului gazdă, părinţi şi bunici, dar şi un oaspete special, Preasfinţitul Virgil Bercea, episcop de Oradea al Bisericii Greco-Catolice Române Unite cu Roma. Timp de câteva ore, sala festivă a fost învăluită într-o atmosferă de sărbătoare creată special pentru cei care, pe parcursul anului 2009, şi-au dedicat parte din timpul lor pentru a întinde o mână de ajutor persoanelor nevoiaşe. Preşedintele Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, preot Olimpiu Todorean, a pregătit un program artistic ce a cuprins o serie de momente dedicate în exclusivitate personajelor principale ale serii: voluntarii Caritas. „Suntem bucuroşi că asociaţia are mii de ore dedicate ajutorării celor cu nevoi speciale. Unii dintre ei sunt de pe stradă, alţii nu se pot deplasa, dar acest lucru nu contează. Trebuie înţeles faptul că noi nu facem discriminări şi nici comunitatea nu ar trebui să facă”, a precizat Olimpiu Todorean.
Voluntarii premiaţi au fost răsplătiţi cu diplome, cadouri şi premii speciale. Premiul pentru programul „O masă caldă” le-a revenit voluntarelor Ligia Oprean şi Ana Pele, cel pentru programul „O casă curată”, Corinei Dragomir, în timp ce premiul „Bunul Samaritean” a fost adjudecat de Liviu Dat şi Codruţa Tocai. Voluntara Serviciului de îngrijire la domiciliu a fost desemnată Judit Romanescu, cel care a câştigat la categoria „Campania 2%” a fost Alexandru Petricaş, pentru „Colecta de Crăciun” a fost premiată Cornelia Vesea, iar pentru cea de „Paşti”, Vlad Raita. La secţiunea „Strângere de Fonduri” au fost două câştigătoare, fiind vorba despre Ana Ghiţulescu şi Mariana Mureşan, la „Croitorie” - Georgeta Bencheu, „Prieteni pentru un zâmbet” - Laura Puşcaş, în timp ce la secţiunea „Voluntariat şi implicare civică” au fost premiaţi toţi voluntarii nominalizaţi. La secţiunea „Activităţi administrative” premiul a fost adjudecat de Simona Chivaşi, în timp ce la „Activităţi de promovare” premiul i-a revenit lui Andrei Nechita. „Cel mai activ voluntar” s-a dovedit a fi Cristina Todorean, „Cel mai disponibil” - Ioan Bodea, iar „Voluntarul anului” a fost desemnat Alexandru Lucaci. Au mai fost acordate şi trei premii speciale. Evenimentul s-a încheiat cu un concert susţinut de Raoul, care, la rândul său, a primit o diplomă din partea gazdelor.
Claudia BONCHIŞ
http://www.crisana.ro

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Caută ştire:

Anul: 2018 » Eveniment: Noaptea Muzeelor la Catedrala „Sfântul Nicolae” » Titlu: 25837.jpg

Anul: 2018
Eveniment: Noaptea Muzeelor la Catedrala „Sfântul Nicolae”
Titlu: 25837.jpg